Español I Català I Française 937 316 663

Serveis


Som una empresa molt àgil i dinàmica, els nostres 30 anys d'experiència en el mercat ens avalen, amb un grup de professionals joves i competitius.

Amb l'experiència i els coneixements d'un excel · lent equip humà, atenem a les necessitats de cadascun dels nostres clients, oferint unes respostes adequades a les seves expectatives.

Amb un enorme respecte per la tradició i el medi ambient i des d'una innovació tecnològica contínua, intentem cada dia complir amb el nostre compromís de precisió i excel · lència en la realització de treballs d'impressió tant offset com digital de tot tipus de productes.

Per la necessitat dels nostres clients oferim la possibilitat de realitzar un servei gràfic integral, que comença des del moment que el client ens presenta la seva idea i nosaltres l'assessorem intentant donar-li la millor solució.

Un cop presentada la proposta i partint del disseny nosaltres ens encarreguem de tota la resta, ja que tenim la possibilitat de realitzar tota la feina gràcies al nostre parc de maquinària sense sortir de les nostres instal.lacions.

Oferim la possibilitat de realitzar distribucions per tot Espanya i Europa.

Disposem de transport propi.


Contacti amb nosaltres i atendrem a les seves necessitats, oferint-los una resposta adequada a les seves expectatives.


Preimpressió

Tecnologia CTP (Computer to Plate) amb planxes sense processat per una major rapidesa en el servei. Amb opció d'imprimir amb trama convencional o trama estocàstica.

El nostre sistema de gestió de color i proves digitals compleix la normativa FOGRA, amb la qual podem oferir proves certificades, perquè el nostre client pugui veure realment com quedarà la feina abans de la seva fabricació, Amb les últimes versions en programes de disseny i maquetació, tractament d'imatges i Packaging.

Impressió

Disposem d'1 maquinària d'última Generació en Impressió offset multicolor a Tots els Formats AMB 12 Cossos d'Impressió AMB sistema d'infrarojos per agilitzar el procès d'assecat i d'AQUESTA manera satisfer ràpidament a Tots els Nostres Clients i poder donar Sempre la Millor Qualitat en Qualsevol Tipus de Treball que haguem de fermen.

Posem a la Seva DISPOSICIÓ una àmplia varietat d'Acabats.

Troqueladores de petit i gran format (Heidelberg i gran format Iberica AG),

Tenint la possibilitat de realitzar stampings, Relleus, contraencolados i AMB engomadora AMB pistola especial per a mini capsetes i possibilitat de diversos punts de quatre.

A més de plastificats, reserva UVI, polièster etc ...

Especialitat en packaging, i displays punt de venda i exposició.

Per garantir la total estabilitat del sistema, és duen a Terme Tot Tipus de controls i Manteniments programats, aconseguint una alta Qualitat en Tots Els nostres productes.