Español I Català I Française 937 316 663

Litografía Unión S.L.


El 1982 diversos treballadors amb grans coneixements en les arts gràfiques, es van unir per
poder crear una empresa amb tota la seva experiència en el món gràfic i així es va crear Grafiques Unió SL ubicada al carrer Prim de Terrassa.

No van trigar a fer-se lloc dins del mercat sent coneguts dins del sector i ampliant ràpidament el seu parc de maquinària, sempre d'última generació per fer front a la demanda dels seus clients.

Veient el creixement el 1994, es va adquirir una nova nau ubicada al carrer Baldrich, amb 1000 m2 i poc després es va prendre una decisió important per entrar a competir en el gran format, l'adquisició de la perla de l'empresa una Komori de 4 colors 70x100, la qual els va permetre fer front al gran format però mantenint la maquinària de format mitjà-petit i d'aquesta manera tenir un ventall de possibilitats donada la necessitat dels seus molts clients.

El 2001 gràcies a l'augment de la producció amb grans clients, es va iniciar l'últim canvi amb una altra nova ubicació que es manté en l'actualitat, una nau situada al carrer Esla 17, Pol Ind Santa Margarida de Terrassa.

Aquesta nau disposa de 2000 m2 amb totes les prestacions i serveis, arran d'aquí hi va haver diferents canvis significatius com la compra d'un Komori 6 colors amb infrarojos 72x103, una engomadora i una estampadora de gran format de la marca Iberica.

Finalment l'empresa va ser adquirida i gestionada per un dels seus fundadors el Sr Emilio Moreno, conseller delegat en l'actualitat i els seus dos fills que s'ocupen de la gerència Emilio Moreno (fill) i Raúl Moreno d'aquí va passar a denominar Litografia Unió SL